Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Ν. Περάμου και Αγ. Παντελεήμονα

Βρίσκεστε εδώ:/Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Ν. Περάμου και Αγ. Παντελεήμονα

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Ν. Περάμου και Αγ. Παντελεήμονα

2018-02-27T21:14:03+02:00 29/2/2016|Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, ΚΑΠΗ|

Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Ν. Περάμου και Αγ. Παντελεήμονα

 

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Ν. Περάμου και Αγ. Παντελεήμονα που διοργάνωσαν οι συντονιστικές επιτροπές των δυο ΚΑΠΗ στο κέντρο ΡΕΤΡΟ. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και τα μέλη των ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με τους φίλους τους, καλό φαγητό, άφθονο κρασάκι και καλή μουσική, που δημιούργησε τη διάθεση για χορό γεμάτο κέφι και ζωντάνια. Τα φλουριά ήταν δύο προσφορά της κας Κοροβέση και του κου Μαραβελάκη. Μια τηλεόραση για τη λαχειοφόρο έκανε ΔΩΡΟ το μέλος του Δ.Σ. του “ΗΡΟΔΩΡΟΥ” κος Μαρκεσίνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων κος Γρηγόρης Σταμούλης ο οποίος ευχαρίστησε πρώτα απ΄ όλους  τα μέλη των ΚΑΠΗ για την παρουσία τους και μετά τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών και το προσωπικό που με πολύ αγάπη, δουλειά και ευαισθησία, μεριμνούν για τις δράσεις και των δυο  ΚΑΠΗ της πόλης.

Την βασιλόπιτα έκοψαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Δήμας, Σταύρος Φωτίου και Βανέσσα Μαυροειδή,  η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» Γιάννα Ρήγα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Κοσμόπουλος και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κώστας Μπρούτας.