Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαρέων

Βρίσκεστε εδώ:/Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαρέων

Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαρέων

ΚΑΠΗ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Το κέφι, ο χορός και το τραγούδι δεν έχουν ηλικία.

Μέσα σε ευχάριστο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2015 εορταστική εκδήλωση για τα μέλη των ΚΑΠΗ Ν.Περάμου και Αγ. Παντελεήμονα στο χώρο του ΚΑΠΗ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ.

Τις ευχές τους στα μέλη των ΚΑΠΗ για καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία έδωσαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ “ΗΡΟΔΩΡΟΣ” Γιάννα Ρήγα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Δήμας, Κώστας Καράμπελας και το μέλος του ΔΣ του ΝΠ “ΗΡΟΔΩΡΟΣ” Αλίκη Ντάικου.

Η λαική και παραδοσιακή μουσική απογείωσε το κέφι προσφέροντας στα μέλη χορό και χαμόγελα. Το κλίμα ήταν πολύ γιορτινό και τα μέλη διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Το Ν.Π.Δ.Δ “ΗΡΟΔΩΡΟΣ” εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία για το μέλλον.

ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Εορταστική συνάντηση των μελών των ΚΑΠΗ ΜΕΓΑΡΩΝ και ΚΑΠΗ ΚΙΝΕΤΑΣ το απόγευμα της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή της χορωδίας του ΚΑΠΗ Μεγάρων και της δραστήριας δασκάλας τους κας Αγγελικής Πανταζή.

Τα μέλη τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχαριστήθηκαν με το εκλεκτό φαγητό, χόρεψαν και διασκέδασαν, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα καθώς και άλλα λαικά άσματα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του  ο  Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης  όπου τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και συνομίλησε με τα μέλη των ΚΑΠΗ, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ “ΗΡΟΔΩΡΟΣ” Γιάννα Ρήγα, ο Αντιδήμαρχος κος Ιερόθεος Πολυχρόνης, οι Δημοτικοί Συμβουλοι κα Ελένη Ρήγα, κα Έμυ Βογιατζή και κος Ιωάννης Σταμούλης καθώς και το μέλος του ΔΣ του “ΗΡΟΔΩΡΟΥ” κα Αλίκη Ντάικου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό του ΚΑΠΗ Μεγάρων που αγκάλιασαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και επιτεύχθηκε ο στόχος για μια όμορφη, ξεχωριστή βραδιά.