Εθελοντικός Καθαρισμός Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Μεγάρων

Βρίσκεστε εδώ:/Εθελοντικός Καθαρισμός Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Μεγάρων

Εθελοντικός Καθαρισμός Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Μεγάρων

2018-03-05T11:05:53+00:00 14/7/2015|Δράσεις-Εκδηλώσεις|

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» να διοργανώσει εθελοντικό καθαρισμό του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού των Μεγάρων.

Η Πρόεδρος κα Ιωάννα Ρήγα, ο Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Σταμούλης, το προσωπικό του νομικού προσώπου και δεκάδες εθελοντές βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 28 Ιουνίου στο σιδηροδρομικό σταθμό και με πολύ κέφι και ενθουσιασμό καθάρισαν τα αγριόχορτα και τα απορρίμματα που τον είχαν κατακλύσει αψηφώντας τη ζέστη που δυσκόλευε τις προσπάθειες τους.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης επισκέφθηκε το σιδηροδρομικό σταθμό κατά τη διάρκεια του καθαρισμού του για να συγχαρεί και να ευχαριστήσει προσωπικά τους συμμετέχοντες, ευχόμενος παράλληλα να μιμηθούν και άλλοι το παράδειγμά τους.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το συνεργείο καθαρισμού Φούκα το προσωπικό και τους εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα στον καθαρισμό του σιδηροδρομικού σταθμού και τον Αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Φωτίου για την άμεση διάθεση όλων των απαραίτητων υλικών και εργαλείων για τον καθαρισμό.

Καλεί δε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης των Μεγάρων να σεβαστούν την προσπάθεια και τον κόπο όλων όσων συμμετείχαν στη πρωτοβουλία διατηρώντας τον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό καθαρό από απορρίμματα.